Egy középiskolai kosárlabda edző képesítését

Ehhez kissé többre lesz szüksége, mint a szerelem, hogy akkreditált középiskolai kosárlabda edzővé váljon. Az Egyesült Államok minden egyes államának különböző egyedi igényei vannak, de a legtöbb állam általános képesítéssel rendelkezik. Emellett önkéntes pozíciók vannak a helyi körzetekben, amelyek kevesebb merev engedélyt igényelnek.

Az iskolarendszerek rendszerint egy kosárlabda edzőt kívánnak akkreditált tanárnak, amely magában foglalja a tanításra összpontosító főiskolai diplomát, valamint a szabványos háttérellenőrzéseket és engedélyezési vizsgákat. A tanítási tanúsítványon túlmenően egyes államoknak meg kell követelniük az edzői minősítést.

Bár sok mindent szükséges a tanítási és a coaching engedélyen túl. Minden egyes körzet és állam eltérő, de sok államnak szüksége lesz CPR-tanúsításra, elsősegély-tanúsításra, kosárlabda-specifikus képzésre és számtalan kurzusra, amelyet kifejezetten a középiskolai kosárlabda edző számára fejlesztettek ki. Például New York államban 36 konkrét tanfolyamra van szükség, mielőtt edzeni tudnának. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az adott állapotra vonatkozó követelményeket.

A legtöbb önkéntes pozíció a coaching számára nem igényel diplomát vagy különleges engedélyt. A fiatalokkal való szoros együttműködés miatt valószínűleg folytatni kell a bűnügyi háttérellenőrzést. Jó ötlet, hogy csatlakozzon egy olyan egyesülethez, mint például a Nemzeti Ifjúsági Sportegyesületek Szövetsége, amely tagsági eljárásokat foglal magában.

A Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint a középiskolai kosárlabda edzők foglalkoztatásának kilátása 2013-tól jóval az átlag felett van, 29% -os növekedés várható a következő években. A középiskolai kosárlabda edzőjének fizetési díja évente 800 dollárról 3000 dollárra nő, de ez a tanári fizetésen kívül van a választott iskolában.

Általános követelmények

Ismerkedés

Tedd azt a gyerekekért

Kilátások és fizetés