Felülvizsgálata csizma bőrápolás

John Boots 1849-ben kezdte el eladni a gyógynövényeket egy kis üzletben Nottinghamben, Anglia-ban. Ebből a szerény kezdetektől fogva a bőrtisztító cége, a Boots, népszerű márkává fejlődött, amely megfizethető, modern szépségápolási termékeket árul, amelyeket nem állatokon teszteltek. A 7-es csizmák ránctalanító krémek és szérumok, mint például a Protect és a Perfect Intense Beauty szérum, kombinálják a retinol kivonatot olyan növényekkel, mint a lucerna, amit a klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A növényi és növényi összetevők megnyugtatják és ellensúlyozzák a retinol néhány mellékhatását, például a peelingt és a hámlasztást, hogy hibátlan, izzó bőrt állítsanak elő.

Közös csapdák

A 7-es számú bőrápolási termék legfontosabb tényezője a retinol, és a retinol hatékonyságának kulcsfontosságú tényezője az úgynevezett tretinoin, az A-vitamin savas formája. A Tretinoin a bőrt exfoliantálja a pattanások tisztítására, a pórusméret minimalizálására És sima a foltok és hegek, de ha a bőr nagyon érzékeny, a hámlás túlzott, és vezethet peeling. Eközben a sav enyhén égeti a bőrt, ami piros színűvé válik. A retinol fokozza a nap hatásait, ezért nagyon óvatosnak kell lennie, hogy elkerülje a napot vagy használjon fényvédőt. Mivel a Boots bőrápoló a retinolt nyugtató növényekkel és növényi anyagokkal keverik, lehet, hogy elkerülheti ezeket a mellékhatásokat, ha a márkát használja, de szünetet kell tartania a termékekből, ha hámlás és vörhenyadás fordul elő.

Hol kapható

Az egyetlen hely, ahol megtalálható a Boots No. 7 bőrápolási vonal az Egyesült Államokban, Target. A cél egy megfizethető, tiszta és kényelmes vásárlási élmény, és az Egyesült Államokban megtalálható. Azok számára, akiknek nincs elég szerencséje, hogy rendelkezzenek egy célponttal az Ön területén, megrendelheti a 7-es csizmát online a drugstore.com-on vagy közvetlenül a Boots webhelyen .

Költség

A 7-es csizma rendkívül megfizethető lehetőség arra, hogy a bőre fiatalos legyen. A Protect és Prefect Beauty szérum az Oprah magazinban körülbelül 18 dollárért értékesíti a Target-et. Hasonló árucikkek egy áruházban több mint 30 dollárba kerülhetnek, de hasonló célú termékek, mint a Neutrogena ránctalanító krém retinollal együtt, körülbelül 14 dollárba kerülnek. A Neutrogena bőrvonala azonban nem tartalmaz növényeket és fűszernövényeket, ami a 7. sz. Csizmák simító és nyugtató bőrtermékeinek kulcsfontosságú tényezője lehet.