Mágneses vagy légellenállóképességű elliptikus oktatók

A legtöbb elliptikus tréner ugyanazt az alapépítést foglalja magában: A hagymás héj elrejti a meghajtó mechanizmust, egy pár pedál kinyúlik közvetlenül a héj előtt, nagyon ritka esetekben, vagy nagyon ritka esetekben, és a mozgó kormánybordák egy függőleges konzolt helyezkednek el. Néhány elliptikus trénerre lépett, elkezdte észrevenni a különbségeket a különböző modellek között. Hangos kiáltás az ellenállás mechanizmusából. Egy váratlan légzés. Csendes menet, kivéve a rövid mechanikai zajokat, amikor beállítod az ellenállást. Ön megbotlik, ami valóban egy elliptikus trénert állít el egymástól: különbségek a meghajtómechanizmusban.

típusai

A légellenállás ellipszis edzői meglehetősen egyszerűek. A pedál fordul ventilátorhoz, és maga a levegő ellenáll a pedálozásnak, mivel ellenáll a ventilátor lapátoknak. Minél gyorsabban pedálol a légellenállás elliptikus edzőjét, annál nagyobb ellenállást kapsz. A legmagasabb szintű mágneses ellenállású elliptikus trénerek a lendkerék közelében elhelyezett elektromágneseket használják ellenállás biztosítására. Egy gomb megnyomása több áramot irányít a mágneskapcsolókra, hogy nagyobb ellenállást érjen el, vagy csökkenti az áramot a kisebb ellenállás miatt. Ezt nevezzük örvényáramú ellenállásnak vagy örvényáramú fékezésnek: a mágneses ellenállás költséghatékonyabb formáit, amelyek bármennyi név alatt forgalomba hozhatók, mechanikusan állítsanak egy mágnest közelebb a lendkerékhez az ellenállás vagy a kisebb ellenállás miatt.

Zaj

Minél gyorsabban és még nehezebb lesz a légellenállás elliptikus edzője, annál erősebb lesz. Az örvényáramú fékezés teljesen csendes, mind a pedálozásnál, mind az ellenállás beállításakor. A mechanikusan beállított mágneses ellenállás rendszerint csendben van, ahogy pedál, de zajosabb lehet, ha a mágnes mozog.

Előnyök

A mágneses rezisztencia elliptikus tréner csendes vezetése azt jelenti, hogy televíziót nézhet vagy zenét hallgathat. A légellenállás ellipszis állandó, alacsony ürülése miatt ez még nehezebb, még a fejhallgató is, akkor forduljon a hangerőt fel. A csendes örvényáram ellenállás előnye, hogy a mozgó részek nélkül beszélni Kevesebb karbantartást igényel, és kisebb ellenállóképességgel rendelkezik, mint más ellenállásoknál.Az levegőállóságú oktatók sokkal olcsóbbak, mint egy beépített hűtőventilátor hatásai, és ellentétben néhány mágneses ellenállású oktatóval, soha nem kell A légellenállási mechanizmus sokkal egyszerűbb is, így ha Ön egy teendő, amelyiknek a légellenállókészüléke nem tartozik a garanciához, talán saját maga is javíthatja.

Költség

A légellenállás ellipszis trénerek az elliptikus tréner árkategóriájának legalacsonyabb végét foglalják el, és általában 500 dollárnál kevesebbet értékesítenek. Ugyanakkor általában kevésbé költséges eszközökkel járó gyakoribb betegségekben szenvednek: a gyenge konstrukció, az alacsony fogyasztói súlyhatárok és a hajlamosító hajlamok, így a karbantartási és javítási költségek magasabbak lehetnek. típus. Általában az $ 500-tól $ 1,000-ig terjedő árkategóriájú elliptikus oktatók mechanikusan beállított mágneses ellenállással rendelkeznek. Az örvényáramú fékezést néhány ellipszisben találja a $ 1,000 – $ 2000 árkategóriában. A 2.000 dolláros és az árkategóriában szinte minden elliptikus edzőnek örvényáramú fékezése lesz.

Figyelem

A mágneses ellenállású elliptikus oktatók teljesen zárt meghajtó mechanizmussal rendelkeznek. Csak minimális kockázatot jelent a gyerekek furcsa ujjai, amelyeket külső mozgó részek csípnek. A légellenállás ellipszisek szükségszerűen olyan szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a levegő bejutását a ventilátorlapátokba és azokból, így nagyobb a gyermekek vagy háziállatok sérülésének kockázata.