Nerds cukorka táplálkozás

A Nerds egy cukorka, amelyet a Wonka fejlesztett ki, a Nestlé divíziója. A dobozban apró, csillogó és ropogós cukorként írva, a Nerds különböző formákban és méretekben kapható. Az eredeti kutyák dobozokban kerülnek értékesítésre, a Halloween kiadvány méretétől a mozi méretig. Ez a népszerű cukorka elérhető a legtöbb élelmiszerbolt és a convenience áruházak egész évben.

Calorie Count

Az eredeti Nerds cukorka kiszolgálási mérete egy evőkanál vagy körülbelül 15 gramm. A leggyakoribb adagok a hallókészülék méretének 15 grammja és a nagyobb dobozok 170 grammja. A Nerds egy adagja 60 kalóriát tartalmaz. A nerds nem tartalmaz zsírt vagy fehérjét, jelezve, hogy kalóriatartalmuk elsősorban szénhidrátokból származik.

Többnyire cukorból készült

Nerds elsősorban cukorból áll. A legjobb három összetevő a dextróz, a cukor és az almasav. A cukorka többi része kevesebb mint 2 százalékos kukoricaszirupot, mesterséges ízeket, karnaubaviaszt és mesterséges színezéket tartalmaz. A mesterséges színezés változik az íztől.

Allergén és élelmiszer-érzékenységgel kapcsolatos információk

Figyelmeztetésként az ételérzékenységgel vagy allergiával rendelkezőkkel kapcsolatban Wonka megjegyzi, hogy a bundák a búza és a tojás feldolgozására alkalmas létesítményekben készülnek. Mivel az eredeti Nerds cukorka nem tartalmaz fehérjét vagy mesterséges édesítőszereket, a fenilketonúriával vagy a PKU-val együtt fogyasztják.

Nerds fajták

A Wonka többféle cukorkát adott ki, amelyek magukban foglalják az eredeti Nerds cukorkát. A Very Berry Nerds kötél egy gumiszerű központot tartalmaz, amelyen a Nerds kívülről ragad. Wonka is megjelent Giant Chewy Nerds. Gimmicky Nerds termékek közé Nerds illatosított körömlakk, Nerds kitömött állatok és a világ legnagyobb doboz Nerds Candy.