Over-the-counter súlycsökkentő tabletták a nők számára

Az over-the-counter diétás pirulák gyakran vonzanak azoknak a nőknek, akik kipróbálták és kudarcot vallottak számtalan étrend-program és terv. További eszközök és trükkök segíthetnek, de veszélyesek lehetnek és kockázatosak is. Fontos, hogy reális célokat állítsunk be, amelyek körülbelül 1-1,2 fontot veszítenek. Hetente, a MayoClinic.com szerint, habár a legtöbb nő eredetileg több súlyt veszít, mivel felesleges vizet enged.

Biztonság

Egyes nők azt feltételezik, hogy csak azért, mert a termék “természetes” címkével van ellátva, vagy könnyen hozzáférhető a pulton keresztül, hogy biztonságos. Ez egy veszélyes feltételezés. A MayoClinic.com szakértői arra figyelmeztetnek, hogy az étrend-kiegészítők nem ugyanolyan aprólékos előírásoknak vannak kitéve, mint a vényköteles gyógyszerek. Ezért biztonságuk bizonytalan. Emiatt a nőknek beszélniük kell az orvosukkal, mielőtt a túlsúlyos fogyókúrás tablettákat használnák.

Hosszú távú eredmények

A női over-the-counter diéta-pirulák segíthetnek a súlycsökkentő programok elindításában, de a hosszú távú fogyás többet igényel, mint a pirulák. A FamilyDoctor.org megmagyarázza, hogy a kábítószer-fogyasztás nem tanítja meg, hogyan kell megváltoztatni az étkezési és gyakorlási szokásait. A tartós változások megteremtése az a mód, hogy lefogyjon és leállítsa.

típusai

Példák népszerű over-the-counter női étrend-kiegészítő tablettákra: zöld tea kapszula, guargumi, kitozán és orlisztat. A növényi stimulánsok és a koffeinmentes zöld tea kivonatok elősegítik a termogenezist – ez egy olyan anyagcsere-folyamat, amely kissé növeli a zsírégetést. A guargumit, a kitozánt és az orlisztátot úgy állítják elő, hogy blokkolják vagy csökkentsék a zsír felszívódását.

szempontok

Bár néhány over-the-counter súlycsökkentő tabletta hatékonyan növeli az energia szintjét, és az elfoglalt nők számára a lökést, amire szükségük van a fogyás erőfeszítéseinek fenntartásához, nincs tömegcsepp-golyó. Fontos megjegyezni, hogy minden terv hatékony lehet, ha a fogyás alapelveit követik: Több kalóriát éget, mint amennyit fogyaszt, hogy kalóriahiányt hozzon létre. Beszéljen egy orvossal, hogy megtudja, hány kalóriát fogyaszt az életmód, a jelenlegi súly és az egészség alapján.