Nem sütjük áfonya krémsajt pite sűrített tej és citromlé

A nem sült krémes sajtok könnyen nyári desszertek. Gyorsan elkészítheti a nem sült áfonyás krémes sajtpétét. A nem sütött krémsajt sütemények gyakran sűrített tejet, tejszínes sajtot és citromlevet használnak főkomponensként a töltelékben, és áfonyákat a feltöltéshez. A sajt torta íze hasonló a sajttortaccal, de a töltelék textúrája hasonlít egy pudingra.

Néhány recept egy standard pitehéjat, egy graham cracker kéreget vagy egy rövidkék kéreget igényel. Ha szeretné, megváltoztathatja a tortát a változatosság érdekében. A nem sütéses torta receptekhez előbb meg kell sütni, vagy fel kell készíteni a kéreget a töltés hozzáadása előtt. A házi készítésű kéreg elkészítéséhez vagy kész készítéséhez könnyebb előkészítést is készíthet.

A töltelék általában sűrített tejből és krémsajtból áll. A felvert tejszínt és tejszínt általában nem használják. Hozzáadunk citromlével, ami segíti a torta töltését. Használjon elektromos keverőt, hogy biztosítsa, hogy a krémsajt sima és nem lumpy. Általában nincs szükség külön cukorra a töltelékben, mivel a sűrített tej már édesített. Néhányan az alacsony zsírtartalmú sűrített tejet választják, hogy a pite-t egészségesebbé tegyék. Ezután öntsük a sűrített tölteléket egy elkészített pite kéregre, és tegyük a hűtőbe, hogy teljesen felállítsuk.

Az utolsó lépés a nem sült áfonya krémes sajtpéta készítésével áfonyával túlik. Az ízlésektől függően kisebb módosításokat végezhet. Friss, fagyasztott vagy konzervekből készült áfonyával lehet tésztát tenni. Vannak, akik az áfonyás pite-t töltik be az extra édességért. Megváltoztathatja a bogyók típusát málna, eper vagy szeder. Használhatja a bogyók kombinációját színesebb pite-nek is.

Ez az egyszerű, nem sajtos pite recept a Razzle Dazzle Recipes-től származik. Összetevők: 8 uncia krémsajt, 14 uncia sűrített tej, 1/3 csésze citromlé és 14 uncia áfonyás pite töltelék. Keverjük össze az első három összetevőt, hűtsünk egy órára, majd hozzáadjuk a pite-t, és egy másikra hűtjük. Használhatsz egy graham cracker crust-ot ehhez a verzióhoz.

Ez a recept nagyon Berry Cream Sajt Pite Eagle Brand. Ehhez a recepthez egy mélytálas cukrászsüteményt használ. A töltelék 1 teáskanál vanília kivonat, 8 uncia krémsajt, 14 uncia sűrített tej és 1/3 csésze citromlé. Ezután tegye fel a krémsajtpétét 2 pint friss bogyóval. Egy utolsó érintésre 1 evőkanál almát vagy vörös málna zselét kell felolvasztani a bogyók mázolására.

Kéreg

A kitöltés

Berry Topping

Razzle Dazzle Recept

Eagle Brand Recept