A kettlebell képzés felülvizsgálata

Kettlebells, orosz tréningeszköz, évszázadok óta használják az olimpikonok súlyemelését. Ezek öntöttvas golyók, hasonlóak egy ágyúgolyóhoz, és egy fogantyúval. Az eredeti mérsékelte a “pood” -ot, vagy körülbelül 36 fontot. Újabban műanyagokból és különböző színekből készültek. Ma tornák, osztályok, tanúsítványok és fitnesz DVD-k találhatók, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell gyakorolni kettlebellrel.

All-in-One képzés

A Nemzetközi Kettlebell és Fitnesz Szövetség azt állítja, hogy az állandó kettlebellos képzés javítja az erősséget, a jobb munkaképességet, a rugalmasabb rugalmasságot, a koordinációt és az egyensúlyt, a testsúlycsökkenést, a jobb magerősséget és a mentális szívósságot. A hagyományos súlyemelés javítja az erőt és az állóképességet. A professzionális fitnesz szervezetek nem voltak meggyőződve arról, hogy a kettlebell-képzés, elsősorban egy erő-edző tevékenység, szintén javíthatja az aerob kapacitást, és sokkal több kalóriát égethet más módszerekhez képest.

Aerobikus hatások

2010 júniusában az American College of Sports Medicine egy fickó kiadta az American Council of Exericse által támogatott tanulmány eredményeit, amelyek szerint a kettlebell-képzés pozitív aerobic edzéshatást váltott ki. Tény, hogy a tanulmány megállapította, hogy az elfogyasztott kalóriák száma egyenértékű a kocogás 6 mph, vagy kerékpározás 15 mph.

Erő és a kardio

Az ACE tanulmány elemezte a kettlebell edzés energia költségét és intenzitását. Úgy találta, hogy a kettlebell-képzés minden percében a résztvevők 13,6 kalóriát égetnek percenként aerob módon és 6,6 kalóriát / perc anaerob módon. Ez legalább 20,2 kalória / perc, az égési sebesség, amelyet az ACE megjegyzett, hogy megfelelt a gyors sífutópálya felett.

Izomtömeg

Az ACE vizsgálat eredményeit a kettlebell képzés során használt nagy mennyiségű izomtömegnek tulajdonította. A hagyományos mozdulatok többsége a lábakat, a hátat, a hasrészt, a karokat, a hátat és a vállakat foglalja magában, ami egy teljes testedzéshez igazodik. Mivel a hatása a szervezet összes nagy izmai, a kettlebell-képzés szilárd utat kínál egy erős edzéshez aerobic edzéssel egy rövid ülésen. A legtöbb ember órákat töltött a tornateremben, osztva az időt a súlyterem és a kardio gépek között. A csengőhangok bizonyulnak hatékony módszernek az egyetlen, hatékony edzés elvégzéséhez.

Tanulási technika

A csengőcsíkok súlya 5-100 vagy annál több. És mivel az egész testet a mozgások alatt veszi fel, fontos, hogy minden edzés helyesen történjen. A felvonók gyakran magukba foglalják a súlyt. Ezért a legjobb, ha egy tanúsított kettlebell vagy fitness trénerrel dolgozol a kezdéshez. Ha a mozgásokat helytelenül hajtja végre, növeli a sérülés esélyét.