Fagyasztva szárított okra táplálkozása

Az Okra egy olyan zöldség, amely a meleg éghajlaton a legjobb. Az Okra hüvelyeket főzzük főzött, gyakran főtt vagy sült. Az okra hüvelyek belsejében egy nyálkás gyümölcslé található, amely a hagyományos gumbo ételeket mutatja a vastagságuknak. A freeze-drying okra eltávolítja a gyümölcslevet, és ropogós, szárított snacket eredményez. A fagyasztva szárított okra számos tápláló előnnyel jár, beleértve a folsav és a B6-vitamin előnyös mennyiségét.

A fagyasztva szárított okra egynegyede 3,3 gramm étkezési rostot tartalmaz. Az étrendi tápanyag hozzáadása az étrendhez segíthet az emésztőrendszerben, növelve a székletét és megelőzheti a székrekedés és a hasmenés ellen. Az étrendben gazdag táplálék csökkentheti a koleszterin szintjét és szabályozhatja a vércukorszintjét. Ha fogyni szeretne, akkor a fagyasztva szárított okra segíthet abban, hogy teljes érzéssel megakadályozza, hogy túlzásba kerüljön, vagy az egészségtelen ételeket elfogyasztja.

A fagyasztva szárított okra tele van A és C vitaminnal. A fagyasztva szárított okra félszegébe az FDA által ajánlott A-vitamin referencia napi bevitelének 97 százaléka van. Az A-vitamin segíti a szervezetet a növekvő bőr- és csontsejtekben. Az A-vitamin előnyös az Ön éjszakai látása és a reproduktív szervek számára. A fagyasztva szárított okra egynegyede fagyasztva szárított okra 216 százalékát kínálja a C vitamin számára. A C-vitamin segít a szervezetnek kollagént, véredényeket és porcokat kialakítani. A C-vitaminban gazdag táplálék segíti a szervezetet a vas felszívásában.

A fagyasztva szárított okra félszegélyes étrendjének kalciumtartalmának 64% -át adják hozzá. A szervezetnek szüksége van a kalciumra az egészséges csontok előmozdítása és az osteoporosis megelőzése érdekében. Ha nem fogyasz el tejterméket, a fagyasztva szárított okra nagyszerű napi táplálékot biztosít annak biztosítására, hogy bőséges kalciumot kapjon a táplálkozásodban: a vasból származó RDI-t 33% -át megkapja egy félszegélynyi fagyasztva szárított okra . Ha alacsony vasszintet szenved, vagy ha nem eszel húst, a fagyasztva szárított okra felszedve segíthet a testednek a vasnak szüksége.

A fagyasztva szárított okra bőséges snack. Minden 1 1/2 csésze fagyasztva szárított okra 2,5 gramm fehérjét tartalmaz. A fehérje az étrend lényeges része. A fehérje segít a szervezetben gyógyítani új sejtek javításával és építésével. 1 1/2 csésze fagyasztva szárított okra fogyaszt 10 gramm szénhidrátot napi beviteléhez. A szénhidrátok segítenek az agyadnak és az idegrendszer működésének. A szervezetben lévő enzimek a szénhidrátokat glükózgá alakítják, melyet a szervezet energiára fordít.

Rost

Vitaminok

Ásványok

Egyéb tápanyagok