Fehérje szintézis az izomnövekedésben

Az izmok a fehérjeszintézis révén nőnek. Annak ellenére, hogy milyen kiegészítő vállalatok fognak mondani, nincs olyan mágikus formula, amely felcserélné a fehérjeszintézis alapvető tudományát. Miután megértette, hogy a fehérjeszintézis növeli az izomnövekedést, elérheti sportos célját, függetlenül attól, hogy testépítés vagy fitnesz.

Funkció

Az izmok nőnek a mikrohullámok javításával, amelyek sejtes szinten zajlanak a testmozgás során, és így a testmozgás az izmok növekedésének kulcsfontosságú eleme, a World of Sport Science szerint. Az ellenállóképzés általában a legjobb gyakorlatnak tekinthető az izomnövekedés elősegítésére. Amikor az izom kis mikro-könnyeket tapasztal, a véráramlás a területre nő, és ezzel a szükséges összetevőket hozza létre a fehérjeszintézis révén történő javításhoz. Ebben az esetben a javított izom erősebb és nagyobb, mint korábban.

szempontok

A fehérjeszintézishez és az izomnövekedéshez számos összetevőnek kell jelen lennie. Először is, az izmoknak gyakorolniuk kell a mozgás által kiváltott mikro-sérülést. Másodszor, fenn kell tartani a természetben előforduló hormonokat, beleértve a tesztoszteront és a hipofízis által termelt növekedési hormonokat. Végül elegendő fehérjét tartalmazó diéta kell. A fehérje az összes test szövetének, különösen az izomzatnak az alapja. A fehérjék aminosavakból készülnek, amelyek közül néhány a szervezet szintetizál, és némelyiket a táplálékban kell fogyasztani.

tévhitek

A fehérje szintézise nem hoz létre új izomsejteket. Ehelyett a fehérjeszintézis létrehozza a hipertrófia állapotát. Hipertrófiában az egyes izomsejtek növekednek. A nagyobb izomsejtek erősebbek és kellemetlenebb megjelenést kölcsönöznek Önnek.

Időkeret

Az edzés előtt és után az edzés előtti és utáni fehérje fogyasztására vonatkozó ajánlások a kutatók és a kutatók között változhatnak az izomnövekedés és a fehérjeszintézis növelése érdekében. A 2001-es cikk a “Sport Nutrition és Exercise Metabolism” nemzetközi kiadványában 24-48 órás ablakot mutatott az ellenállóképességet követően, amikor az ételek hatással lehetnek az izom-hipertrófiára.

Vigyázat

Ha az izomnövekedés a célod, érdemes elkerülni az edzés utáni over-the-counter fájdalomcsillapítót, és helyette inkább melegvizet kell melegíteni. Az “American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism” című 2001-es cikk szerint az acetaminofen és az ibuprofén over-the-counter dózisa befolyásolhatja a testmozgás utáni fehérje szintézist.