Maggianos táplálkozási információk

A Maggiano’s Little Italy egy olasz étterem, amelyet a Lettuce Entertain You étterem tulajdonít és működtet, és számos nagyvárosban található az egész országban. A hagyományos olasz ételeket kínáló Maggiano’s számos ételeket is kínál egészségtudatos vásárlók számára. Ezek a diétás méltó ételek számos salátát és alacsony kalóriatartalmú ételeket kínálnak, amelyek testreszabhatók az Ön egyedi étkezési igényeinek kielégítésére. A Maggino’s Little Italy kínálja a vacsorát és a menüt.

A Maggiano által kínált apróra vágott saláta körülbelül 871 kalóriát tartalmaz. A legtöbb embernek naponta legfeljebb 1600 kalóriát kell enni, amikor megpróbálja lefogyni, ezért ez az étel a “csúcsponton” tekinthető a kalóriabevitel szempontjából. Másrészt a csirke saltimbocca 400 kalóriát tartalmaz. Hasonlóképpen a rigatoni di Gregorio körülbelül 415 kalóriát tartalmaz adagonként.

A Maggiano rigatoni di Gregorio edény 27 gramm zsírt tartalmaz, 15 gramm tiszta telített zsírból. Ez az étel meglehetősen magas a koleszterin tartalmában, amely 117 mg-ot tartalmaz. A vágott saláta több mint 84 gramm zsírt tartalmaz, de egyik sem telített zsír. Az apróra vágott saláta 23 mg koleszterint is tartalmaz. A csirke saltimbocca tál körülbelül 20 gramm zsírt tartalmaz, 7 gramm telített zsírtartalmú. Ez az étel 91 mg koleszterint is tartalmaz.

A Greggó rigatoni di Maggiano-ban 11,1 g fehérjét és 25 g teljes szénhidrátot tartalmaz. A vágott saláta 12,6 g fehérjét és 21 gramm szénhidrátot tartalmaz. A csirke saltimbocca edény minden adagban 29,1 g fehérjét és 13,6 g szénhidrátot tartalmaz. Ezek az ételek testreszabhatók az alacsonyabb szénhidráttartalmakhoz, ha konkrét összetevőket kérnek a megrendeléstől.

Mint a legtöbb olasz étteremben, a Maggiano ételei közül sok tartalmaz tészta vagy sajtok, amelyek növelik a szénhidrátot vagy a zsírtartalmat. Az alacsony sajt, hús vagy más zsíros ételeket tartalmazó saláta választása egészséges alternatíva lehet más ételekhez.

Kalória

Zsír és koleszterin

Fehérje és szénhidrátok

szempontok