Népszerű kardio dalok

A zenét hallgatva gyakorolhatod, így tovább tarthatod tovább az edzést, és jobban élvezheted az edzésedet, és megzavarhatod a fáradtságot. A mérsékelt kardio-tevékenységek, például a kocogás vagy az elliptikus edzés legjobb dalai 120 és 140 ütem / perc közötti dalokat tartalmaznak. Ez a tempó nagyjából egybeesik a személy átlagos pulzusszámával, amikor ki dolgozik. Nem számít, milyen zenét szeret, népszerű dalok minden olyan műfajról, amelyek megfelelnek ennek a BPM-profilnak. Az erőteljesebb cardio edzéshez, mint egy gyors tempójú futás, a 150-es vagy annál nagyobb BPM-khez tartozó dalok tökéletes zenei motivációt biztosítanak.

Talán egy “Top 40” típusú személy, aki szereti az MP3-lejátszót betölteni a legforróbb új pop-sávokkal, mielőtt az edzőterembe ér. Ebben az esetben nem kell gond nélkül megtalálni a népszerű kardio dalokat az edzéshez, mivel sok pop dal a 120-140 BPM “cardio zone” tempójába esik. Az edzõs zenei weboldal Run Hundred szerint a 2011 januárjában népszerûsített kardio pop dalok: “Break Your Heart” Taio Cruz és Ludacris, Please Do not Go “Mike Katner: Fireworks”, Katy Perry; És Keith Urban-t “Tedd fel a dalba”. Ahhoz, hogy valóban szivattyúzzon a tempóban néhány erőteljes cardio, mint a kerékpározás vagy álló kerékpározás, próbálja izzadni a következő pop dalok 160 tempójú BPM: “Live Your Life” T.I. És Rihianna, és a “Honey, I’m Home” a Shania Twain.

Talán a pop nem igazán a te dologod. Ha éles zene hallatszik a szívveréseden, itt vannak néhány kedvelt alternatív rock dal – 120-140 BPM-ig terjedő tempóban -, hogy a “Marie Claire” magazin rezidens zeneíró, DJ Chris Lawhorn azt javasolja, hogy hozzáadja a cardio edzéshez Soundtrack: A The Cranberries – “Dreams” című dal, amely a The Stone Temple Pilots-ban is szerepel a “Fitness” magazin Top 100 Workout Songs listáján: Do not Let Go “Weezer és Big Bang Baby” Néhány gyorsabb tempójú alt-rock számot az intenzív kardio edzésedhez, próbáld ki a Fitness-magazin és az Allison Goldberg edző Allen Goldberg alternatív edzésprogramját. Brightside “a Killers-ből. A Bloc Party és a The Juicebox The Prayer című dalok szintén népszerű alternatív pálya a kardio számára, BPM számokkal 150-től északra.

Az elegancia, a pontos ritmusok és a feltöltött ütemek nagy számának hangsúlyozásával az elektronika ideális zenei műfaj a kardió edzéshez. A következőkben néhány olyan kardio-barát elektronikus zeneszám, amelyet DJ Chris Lawhorn kézzel készített, és olyan tökéletes az egészségklub számára, mint az éjszakai klubok számára: “Bounce” a MSTRKRFT NORE néven, a “Setting Sun” Chemical Brothers “Just Be” a DJ Tiesto-tól. Kell még gyorsabb felgyorsítani a pulzust? Próbálja ki az indie electro-group The Postal Service 175 BPM vágását, “Such Great Heights.

Nosztalgikus hangulatban? Vagy talán csak egy 1980-as gyerek vagy diszkó táncos királyné szívvel. Akárhogy is, az 1970-es és 1980-as évek sok népszerű dalai a 120-140 BPM ideális cardio tempo tartományába esnek. Itt van néhány, amit a Marie Claire magazin DJ Lawrence Chris Lawhorn ajánl: “Mi építettük ezt a várost” a Starship, az Ön Anyja tudja “az ABBA és a” Fénykép “a Def Leppard-tól Ha készen állsz a sweatband És lépjen fel az aerob táncra vagy gördeszkázásra, próbálja meg a John Travolta “Greased Lighting” -ot, ami 160 BPM-en érkezik, vagy ha az 1980-as évek New Wave több a te dolgod, akkor tegye fel Joy “Love Will Tear Us Apart” Divízió, amelynek üteme 156 BPM.

Bár a hip-hop zenék olyan agresszív bélyeget tartalmaznak, amellyel pumpálhatsz valami vasat, sok hip-hop dal lassabb tempójú, és jobban megfelel az erőkifejtésnek, mint a kardio – úgy gondolod, hogy “Mama Said Knock You Out” LL Cool J a súlyok emeléséhez. Azonban egyre több táncos és elektronika által inspirált hip-hop dal van kardio-barát beat-ból felfelé a 120 BPM. Néhány népszerű hip-hop dal a kardióhoz tartozik: “Szepp, mint a meleg”, Snoop Dogg, Midnight Hour, Talib Kweli ft. Estelle, és “Hustlin”, Rick Ross, amikor készen állsz erre az impulzusszivattyúzási sebességre Próbáld ki Jay-Z “Dirt Off Your Shoulder” -t, amelynek BPM száma 164, vagy Outkast “BOB” a BPM-hez 154-re.

Pop

Alternatív rock

Electronica

1970-es és 1980-as évek zenéje

Hip-Hop