Táplálkozási értéke az izmadinlé

A muszkadin olyan szőlőfajta, amely az Egyesült Államok délkeleti régiójából származik. A gyümölcs és gyümölcslé édes és illatos. A muszkáni gyümölcslé nagy koncentrációban van a koleszterinszint-csökkentő tápanyagtartalommal, ami mérsékelten fogyasztható. Egy pohár muskotálylé táplálkozási információjának ismerete segít meghatározni, hogyan illik legjobban az étrendedbe.

Kalória

A Muscadine juice sokkal koncentráltabb kalóriaforrás, mint más gyümölcslevek. A 6-oz. A muszkadin-gyümölcslé 105 kalóriát tartalmaz, míg az almalé ugyanazon méretű, 70-90 kalóriát és narancslé 80-90 kalóriát tartalmaz. Mint egy kalóriatartalmú élelmiszer, a muszkáni gyümölcslé több kalóriát fog költeni, hogy elégedett legyen, mint a többi gyümölcslevek. A kalóriatartalmának ismerete segíthet az étrend módosításában a kalóriabevitel egyensúlyának megteremtése érdekében.

Szénhidrát

A muskadinlé kalóriájának nagy része a szénhidrát tartalmából származik. A 6-oz. A kiszolgáló 25 g szénhidrátot, 1 g rostot és 23 g cukrot tartalmaz. Amellett, hogy magas a szénhidrátok, muszkáni gyümölcslé is magas a természetben előforduló cukor. A szénhidrátok a szervezet előnyben részesített energiaforrása. Az egészséges tápláléknak a McKinley Health Center szerint a legtöbb szénhidrátból 45-65 százalékos kalóriát kell kapnia.

Protein és zsír

A muszadinlé nem jelent fontos forrást a fehérje vagy a zsír számára. A 6-oz. A kiszolgáló 1 g fehérjét és 0 g zsírt tartalmaz. A fehérje és a zsír lényeges tápanyagok. A fehérje fontos a sejtek növekedéséhez, az izmok megőrzéséhez és az immunrendszer egészségéhez. A tápláléknak a fehérjéből származó kalóriáinak 10-35 százalékát kell kapnia, a McKinley Health Center szerint. A zsír fontos energiaforrás, és segít felszívni a zsírban oldódó vitaminokat. Az étrendnek 20-35% kalóriát kell kapnia a zsírból.

Nátrium

A 6-oz. A muszadinlé 35 adag nátriumot tartalmaz. Minden étellel kevesebb, mint 140 mg nátrium adagonként alacsony nátriumot tartalmazó tápláléknak számít. A nátrium a folyadék egyensúlyához nélkülözhetetlen tápanyag. Nátrium-érzékeny egyénekben azonban a magas bevitel miatt a szervezet megtarthatja a folyadékokat, ami viszont növelheti a vérnyomást. Az egészséges étrend napi nátriumot napi 2300 mg-nál kisebbre korlátozza.

A 6 = oz. A szűretlen muszadinlé palackozott tartalma ugyanazt a mennyiséget tartalmazza, mint 12 oz. Bor. A Reservatrol egy egészséges egészséges tápanyag, amely megakadályozhatja a vérerek károsodását, csökkenti a rossz koleszterint és megakadályozza a vérrögképződést a MayoClinic.com szerint. A végleges ajánlások meghozatala előtt további kutatásra van szükség a reservatrolra vonatkozóan.

Reservartol