Specifikációk a aquaterra keowee kajakra

A kajak a szabadidős és sportos csónakázás kiemelkedő szabadidős formája. Észlelés A kajakok kajakokat gyártanak a különböző evezős tudományok számára. Az Aquaterra Keowee kajak egyszerűsített kialakítást kínál a kezdő paddlereknek. A Keowee modellek építése segítette a hajók stabilizálódását a kajak evezésével és manőverezésével. Az Aquaterra Keowee kajak legjobban a nyugodt víztestekben él.

Történelem

Az észlelés A kajakok az 1990-es évek elején kezdték el értékesíteni az Aquaterra Keowee-t. Mivel az észlelés új és továbbfejlesztett könnyű kajakot hozott létre, már nem teszi meg az Aquaterra Keowee-t. 1995-ben a vállalat kijelentette, hogy az Aquaterra Keowee kajak volt a legnépszerűbb kajakja.

típusai

Az észlelés A kajakok az Aquaterra Keowee kajakot két különböző típusban állították elő. A Keowee modell egy egyéni kajak volt, amely kényelmesen elhelyezett egy paddler-t. A Keowee 2 modell egy tandem kajak volt, amelybe legfeljebb két paddler lehetett. A kajakok egyedülállóan növelik a manőverezhetőségüket, és a tandem kajakok lehetővé teszik Önnek és egy másik paddler számára, hogy nagy sebességet érjen el.

Méret

A kajak hosszát az orrponttól a hátsó csúcsig mérik. Az egyszemélyes Keowee hossza 9 láb 2 hüvelyk és szélessége valamivel kevesebb, mint 2,5 méter. Méretei ellenére a Keowee könnyen hordozható, mert csak 38 fontot nyom. A Keowee 2 12 láb hosszúság 10 hüvelyk hosszú és kb. 3 láb széles. Ez súlya 61 font.

Funkció

Az Aquaterra Keowee és a Keowee 2 kajak különböző funkciókat szolgálnak fel. Mind az egyszemélyes, mind a kétszemélyes Keowee a Perception-tól kapott Sport sorozat alá tartozik. Az észlelés kajakjai szerint a Keowee modellek lehetővé teszik, hogy részt vegyen a madármegfigyelésben és a természetfotózásban, és ideális halászhajó is. A Keowee hajótest széles kialakításának köszönhetően könnyedén mozoghat oldalról oldalra anélkül, hogy aggódna a hajó felborulása miatt.

Jellemzők

Az Aquaterra Keowee kajak egy kompakt kialakítású, mégis egy tágas pilótafülke volt. A pilótafülke a kajak ülőterére utal, amely lehetővé teszi, hogy a lábad előtt nyúljon. Az egyszemélyes Keowee kisebb székhelye ideális a fiatal paddlereknek. Észlelés A kajakok azt jelentették, hogy a Keowee funkcióknak köszönhetően könnyű szállítást és egy pohártartót is kapnak. Bár két paddler számára tervezték, a Keowee 2 hátsó ülése olyan, hogy a paddler könnyedén állítható az egyéni evezéshez. A Keowee 2 tartalmaz lábfejeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy stabilizálódjon a paddling közben.