Félévi játékok a 10 évesek számára

A legtöbb tweens élvezi a játékokat, nevetve keményen és buta. A felnőtteknek a 10 évesek körében tervezett társasjátékoknál szem előtt kell tartaniuk, hogy a gyerekek jobban együtt tudnak dolgozni, ha tudják, mi jön, és zökkenőmentesen halad át egyik játékról a másikra. Figyelembe véve azt is, hogy a gyermekek egyenlő csoportokba való felosztása ösztönözheti az új emberekkel való kötődést, és tisztességesebbé teheti a játékokat. Végül, mielőtt megterveznéd a játékokat, konzultálj a párt vendégeid szüleivel, hogy lássam, vannak-e különleges szükségleteik, például az egészségi állapot, és tudnia kell először.

Kalandos játékok

A gyilkos vadászat olyan, mint egy gyerek kalandja, és mindenkiben ki tudja játszani az egészséges versenyt. A beltéri rablóvadászathoz a bevásárlóközpontba keressük a színeket, az alkalmazottak aláírását vagy az alacsony költségű kreatív ruhákat. A digitális vadászok videókat készíthetnek a gyerekekről, akik különböző helyeken buta feladatokat végeznek – úgy gondolják, hogy emberi piramist hoznak létre, vagy énekelnek egy értékesítési tisztviselőnek -, vagy fényképeket készítenek a listán szereplő minden elemről. Egy alacsonyabb szintű vadászat magában foglalhatja a ház vagy a párt helyszínén rejtőzött józsebeket.

Kültéri klasszikusok

A klasszikus szabadtéri játékokat egyszerűen tervezheti és szórakozhat a 10 éves korosztály számára, amely a fiatalabb gyerekeknél nagyobb készséggel fog rendelkezni, de nem annyira öntudatos, mint az idősebb gyerekek. A gyerekeket csoportokban csoportosítsák, hogy részt vegyenek egy burgonya-zsákban vagy talicska-versenyen, vagy mindenkit megváltoztassanak ruhájukból, és háborúskodást végezzenek a nedves pázsiton vagy a sárban. A reléversenyek mulatságosak is a tweensek számára. Tehetsz egy tojásfajtát, ahol a játékosok versenyeznek, miközben nyers tojást tartanak egy kanálban egy kúp és egy kúp kiindulópontjából. Az első csapat, aki befejezte a versenyt anélkül, hogy bármilyen tojást megtörne, megnyeri a játékot. Vagy egy jelmezes relé versenyt téma – minden gyermeknek be kell versenyeznie a ruhaszekrénybe, és fel kell vennie valamit, újra kell versenyezni, és meg kell jelölnie a következő csapat futót.

Fehér elefánt

A fehér elefánt ajándékcsere játék egy karácsonyi ünnepi alkalomra vagy bármilyen eseményre cseveghet, mert mindenki nyer valamit. Minden gyerek egy olcsó, csomagolt ajándékot hoz a partynak, és egy csoportba helyezi a csoport közepén. Minden játékos kiválaszt egy számot, és az # 1-es személy egy ajándékot választ a halomból. A # 2-es személy egy új ajándékot választ a halomból, vagy az 1. számú személy ajándékát veszi át, ha jobban szereti. Minden későbbi személy új ajándékot nyithat meg, vagy kiválaszthat egy olyanat, amely már nyitva van, amíg minden ajándékot meg nem nyit.

Rejtélyes vacsora

Sok 10 éves élvezi titokzatos könyvek olvasását. Még a 10 évesek is, akik nem kapcsolódnak a sok népszerű titokzatos sorozat egyikéhez, még mindig élvezik a jó whodunnit megoldását. Ebben a korban a gyerekek nagyon ismerik a logikát és a nyomokat. A rejtélyes vacsorázó játék tervezése a gyermek partyja számára emlékezetessé teszi azt. A gyerekek öltözködni tudnak, és asztal körül ülhetnek, hogy vacsorázzanak és színjátsszák személyiségüket, miközben az étellel és italokkal ellátott nyomokat reagálják a pincérek vagy az önkéntesek a családból. A témák ugyanolyan változatosak lehetnek, mint a nyugati, környezetvédelmi, kalózok és hasonlók.