Softball labda ellátás

A mai alumínium és kompozit softball-denevérek csaknem korlátozott számú találatot tartalmaznak. Élettartamának maximalizálása érdekében fontos, hogy alaposan gondoskodjon a denevérről. A softball-bat befektetésből a legtöbbet kihasználhatja az alapvető belefoglalási és gondozási útmutatások követésével, valamint a bat gyártójának útmutatásait követve.

A jobb gömbök megütése

Megfelelő golyók ütése elengedhetetlen a hosszú távú ütőteljesítmény fenntartásához. Ügyeljen arra, hogy elérje a száraz, bőrlabdákat, amelyek a névleges 500 lbs. Vagy kevesebb. A nedves softballok lényegesen többet mérhetnek, mint egy száraz labdát, és károsíthatják a denevérjét, amikor eltalálják. A magasabb sűrítésű golyók nagyobb sűrűségűek, mint a hagyományos golyók, és mint ilyenek, nagyobb valószínűséggel fogják el a denevérjét. Kerülje el a gumi “rúgó ketrec” golyókat ugyanolyan okból, ők is nagyobb sűrűségűek, mint a standard softballok.

Betörés

A mai denevérek sokasága 200-500 találatot igényel, hogy elérjék a teljes potenciáljukat. A legjobb módja annak, hogy megtörjék a denevérjét, hogy a szabványos softballokat a tapsolás gyakorlatában vagy egy pólóból lehessen elérni. Próbáld meg forgatni az ütőt 1/4 fordulattal, hogy minden ütés megszakadjon a teljes ütőfelületen. Kerülje el a gyorsított behatolási technikákat, mint például az idegen tárgyak meglátását, gördülését és megütését. Ezek a technikák nemcsak a legtöbb szankcionáló testszabályzat ellen vannak, hanem érvénytelenítik a jótállást, és károsíthatják vagy jelentősen csökkenthetik a denevér élettartamát.

Helyes tárolás

Kerülje el autójának csomagtartóját vagy más extrém hőterületeit, amikor a denevérét tárolja. A legtöbb denevér műanyag vége a különböző ütközéseknél eltérő mértékben megy végbe, mint a denevér többi részének fém / kompozit anyaga. Ez a kitágulási és összehúzódási folyamat a denevér zárósapka meghibásodásához vezethet.

Hideg időjárás

A hideg szélsőségesen veszélyes lehet a softball-ütközetre is. Sok denevérek, különösen a kompozit denevérek, nincsenek besorolva 60 fok vagy 60 Celsius fok alatt. Alacsonyabb hőmérsékleten a softballok a sűrűségtől a hideg időjárás hatására nőnek. Ez a megnövelt ütközéserő növelheti annak valószínűségét, hogy elkapni vagy megrepedni a denevérjét. Mindenképpen ellenőrizze a gyártó ajánlott hőmérsékleti irányelveit, mielőtt batet használna hideg időjárási játékokban.

Tartsd meg magadnak

Még a megfelelő gondossággal is, a mai denevérek végtelen számú találatot kapnak, mielőtt a teljesítményük csökkenni kezd. Csökkenteni fogja, mennyi ideig tudod használni a denevéredet, mások számára lehetővé teszik, hogy használják. Ha törekszik a denevér élettartamának maximalizálására, győződjön meg róla, hogy más játékosok nem használják túlzottan.