Alacsony szénhidráttartalmú és nem cukor étrend

A szénhidrát és a cukor bevitelének korlátozása segíthet a nemkívánatos font csökkentésében. De kenyér, tészta és gyümölcs nélkül, elgondolkodhatsz arról, hogy mit fogsz enni. Míg a legtöbb egészségügyi szakember egyetért abban, hogy fontos az étkezési csoportokból táplálkozás, egészséges alacsony szénhidráttartalmú ételeket hozhat létre különböző jó ételek felhasználásával. Ne feledje, hogy még a zöldségek kis mennyiségű természetes cukrot is tartalmaznak – még akkor is, ha tápanyag-sűrű, rosttartalmú ételek vannak. Teljesen cukormentes étkezés nem praktikus, anélkül, hogy kivágná őket, de alacsony szénhidráttartalmú, alacsony cukortartalmú ételeket készíthet, és még élvezheti a zöldségeket. A számlálás során ne feledje, hogy a cukor egyfajta szénhidrát, ezért a teljes szénhidrát gramm cukrot is tartalmaz. A carb bevétel korlátozása előtt konzultáljon kezelőorvosával az étrend előnyeinek és hátrányainak megvitatására.

Reggeli az alacsony szénhidrát-diétán

A gabona sajnálhatja a reggelit, de más alacsony szénhidráttartalmú opciók is vannak. Például készítsen egy omlettet 1 csésze spenótral és 1 uncia sajtral, amely 4 gramm szénhidrátot tartalmaz, beleértve a fél gramm cukrot. Vagy készíts alacsony szénhideg ciroklevet kókuszliszttel, tojásfehérrel, kis tejjel és cukorhelyettesítővel, kb. 3 gramm szénhideg / poháron, attól függően, hogy mennyi tejet használsz. A kenyér nélküli BLT pulyka szalonnával és egy saláta levélbe csomagolt paradicsomos szelet jó reggelit tesz, kevesebb mint 2 gramm szénhidrátot és 1/2 gramm cukrot. Ha siet, a kemény tojás és az 1 csésze szeletelt uborka jó úton halad, 4 gramm szénhidráttal, 2 gramm cukor.

Alacsony szénhidráttartalmú, alacsony cukortartó ételeket

A saláta mindig jó szénhidrát eszik. Top 2 csésze aprított romaine saláta kockára vágott csirkemellel, öt dióval, vörösbor ecettel és olívaolajjal. Ez az étkezés 6 gramm szénhidrátot tartalmaz, köztük 1 gramm cukrot. A majonával kevert és az avokádóba felejtett barnító tonhal kicsit magasabb lehet a szénhidrátokban, 9 gramm szénhidrátot tartalmaz 1 gramm cukorral, de vonzó ebédet nyújt. A saláta levelekkel halmozott pulykahús, más néven pulykahéjak, szintén alacsony szénhidráttartalmú ebédet biztosít. Kóstolja meg az ételt 1 csésze cseresznye paradicsommal. Négy feltekercseléssel ez az étkezés 9 gramm szénhidrátot tartalmaz, köztük közel 5 gramm cukrot.

Vacsora Carbs nélkül

A tofu egy alacsony szénhidráttartalmú, alacsony cukortartalmú vegetáriánus választás, amelyet a fő fehérjéként használhat a vacsoránál. Keverjük össze 1/2 csésze tofu, 1/2 csésze brokkoli, 1/2 csésze bok choy, 1/2 csésze bab, olaj és alacsony nátrium szójaszósz 9 gramm szénhidrát, 4 gramm Ami a cukor. Az alacsony szénhidráttartalmú tésztát cukkini is készítheti. Dobjál 1 csésze főtt cukkini tésztát 1/2 csésze apróra vágott cseresznye paradicsommal és földi pulyka egy alacsony szénhidráttartalmú spagettihez. Ez az étel 8 gramm szénhidrátot tartalmaz, 5 gramm cukorral. Grillezett lazac, 2 csésze káposzta olívaolajjal és fokhagymával, nagyon egészséges és ízletes alacsony szénhidráttartalmú, alacsony cukortartalmú vacsorával, 3 gramm szénhidráttal, 1 gramm cukorral.

Rengeteg Snack On

Étkezés nélkül étkeztetés nélkül elkészül. Carb-mentes snack lehetőségek az étkezési tervhez: kemény tojás, húsleves és hengerelt alacsony nátriumtartalmú hús. 1 gramm szénhidrát unciánként, a sajt jó kis szénhidrátot kínál az étrendjének. A mandulák 6 gramm szénhidrátot tartalmaznak, beleértve az 1 gramm cukrot egy unciaban – kb. 23 mandula – egészséges snack lehetőség. A földimogyoró 8 gramm szénhidrátot és közel 2 gramm cukrot tartalmaz 1/4 csészénként. Az alacsony szénhidráttartalmú zöldségeskarácsok közé tartoznak a vörösbor ecettel és olajjal, szeletelt uborka, zeller botok vagy csípős paprika csíkok tetején.