Fészkel forró csokoládé kalóriát

A Nestle 1867-ben kezdte meg üzleti tevékenységét csecsemő karneváli tejkel Svájcban, a Nestle honlapja szerint. A vállalat hamarosan kibővült, hogy bepárolt tejjel és csokoládéval bővült, majd további létesítményeket nyitott az Egyesült Államokban. A Carnation forró csokoládé 1971-ben jelent meg az élelmiszerbolt polcain. Ma a Nestlé kilenc különböző forró csokoládét kínál a klasszikus ízekből a prémium ízekhez.

Rich Milk Chocolate

Nestlé gazdag tej A csokoládé forró kakaó klasszikus ízű, a Nestle honlapja szerint. A bogaras csokoládé forró kakaójának egyik borítása 80 kalóriát, 3 gramm zsírt, 15 g szénhidrátot és 170 mg (mg) nátriumot tartalmaz a Calorie King szerint. Keverjük össze a forró csokoládét egy csésze sovány tejjel, és adjunk hozzá 90 kalóriát és 8 g fehérjét.

Nincs hozzáadott cukor

A Nestlé nem cukor Hozzáadva a forró csokoládét wellness-íznek tekintik, a Nestle weboldalának megfelelően. A No Sugar egyik borítéka A hozzáadott forró csokoládé 50 kalóriát, 10 g szénhidrátot és 180 mg nátriumot tartalmaz, jelentést tesz a MyFitnessPal honlapjáról.

Étcsokoládé

Nestle; 039 # s Az új sötét csokoládé forró csokoládé prémium íz. A 0,91 oz. Az Új Sötét Csokoládé ízének adagja 100 kalóriát, 3 g teljes zsírt, 19 g szénhidrátot és 180 mg nátriumot tartalmaz, a MyFitnessPal.com szerint. A sötét csokoládé nagy figyelmet kapott a lehetséges egészségügyi előnyök miatt. A csokoládé egy flavonoid nevű antioxidánst tartalmaz, amely védi a sejteket a szabadgyökök okozta károsodástól, a Cleveland Clinic szerint. Azonban a flavonoidok elvesztik a feldolgozás során olyan élelmiszerek, mint a forró csokoládé, jelentések a Cleveland Klinika.

Csokoládé karamell

A Nestle Chocolate Caramel forró csokoládé egy újabb prémium íz. Egy csomag Chocolate Caramel 100 kalóriát, 3 g teljes zsírt, 19 g szénhidrátot és 180 mg nátriumot tartalmaz, a MyFitnessPal.com szerint.

Zsírmentes

A Nestle Zsírmentes forró csokoládé egy másik wellness íz, a Nestle honlapja szerint. Ez is a legalacsonyabb kalóriatartalmú Nestlé forró kakaó, 20 kalóriával egy csomagban, a Calorie King szerint. A Nestle Fat-Free kakaó csomagja 4 g szénhidrátot és 130 mg nátriumot tartalmaz.

A forró csokoládé a Mini-Marshmallows egy másik Nestlé klasszikus forró csokoládé ízével. A klasszikus Mini-Marshmallows íz egyik borítékában 80 kalóriát, 3 g zsírt, 15 g szénhidrátot és 160 mg nátriumot tartalmaz, jelentette a Calorie King.

Mini-Marshmallows