Izomerősítő tevékenységek gyerekeknek

Az izomerősítő tevékenységek nemcsak a felnőttek számára szólnak. Valójában az amerikai Council of Exercise azt állítja, hogy az izomépítő programok és tevékenységek növelhetik a gyermek önbecsülését, növelhetik mentális fegyelmét és segíthetnek a szocializációban. A nagyobb izmok segítik a gyerekeket a napi tevékenységeknek, javítják a sport teljesítményét és csökkentik a sporttal kapcsolatos sérülések kockázatát. A gyermek érdeklődése a gyakorláshoz, kreatív. Használd a szórakoztató tevékenységeket, hogy a gyermeked mozogjon és izzadjon.

Mászóka

Ha egy vidám szabadtéri tevékenységet keres, hogy megerősítse a kölyök izmait, menjen a helyi játszótér majombárokhoz. Az egyik sávról a másikra való lengés megerősíti a felsőtestet, fokozza az izomviszketést és javítja a koordinációt. Kihívja gyermekét, hogy megálljon anélkül, hogy megállna. Szigorúan felügyeljük a kisgyermekeket, hogy elkaphassuk őket, ha elveszítik a fogantyút.

Orvoslabdák

A gyerekek jellemzően kosárlabdákkal, baseballokkal, labdarúgással és labdarúgó-labdákkal játszanak. Annak érdekében, hogy erősítsék az izmokat, mutassák be a gyerekeket az orvosi labdának. “Erő és erő a fiatal sportolóknak” azt javasolja, hogy kezdődjön egy könnyű gyógyszer labdát, és növeli a súlyát a kis növekményeket, amikor a gyermek erősebb és tapasztaltabb. A guggolás fokozza a lábakat, a mellkasát és a karokat. Ennek a tevékenységnek a gyakorlásához a gyermeke lábával áll a csípő szélességétől. Mindkét kezével egy orvosi golyót tart a mellkasánál, mindkét kezével simogatja, amíg a combjai párhuzamosak a padlóval, aztán egyenesen felfelé ugrik, miközben a labdát maga elé dobta.

Talicska

A kisgyermekek gyakran élvezik a partnerséget. A talicska testmozgás lehetővé teszi a gyerekek együtt dolgozni, hogy erősítsék az izmokat. A talicska elvégzéséhez a gyermek leereszkedik a padlóra egy felfutó helyzetben. Egy másik gyermek áll mögötte, megragadja gyermeke bokáját és felemeli a saját derekának magasságát. A gyermeke testének egyenesen kell lennie, anélkül, hogy a hátuk elhajlana. A “talicska” gyerek sétál a kezén, amikor partnere a padlót irányítja. A szoba túlsó végén a gyerekek váltanak pozíciókat. A csoportos beállításoknál ez a tevékenység szórakoztatóbb legyen azzal, hogy a gyerekek versenyeznek egymással. A talicska erősíti a mellkasokat, deltoidokat és tricepszeket.

Inchworms

Egy másik módja az izomerősítésnek, hogy a gyerekek utánozzák az állatokat. Például ösztönözze a gyerekeket, hogy kipróbálják az inchwormot. Az American Council on Exercise rámutat arra, hogy az inchwormok teljes karosszériájú testmozgás, amely a karokat, vállakat, mellkast, absot és csípőt alkotja. A hüvelyférgek gyakorlására a gyermeke a váll szélességét szétteríti. Miközben a lábát laposan tartja a padlón, lehajol és a kezét a saját maga előtt a padlóra helyezi. A teste fordított “V.” A kezét előre járja, amíg a gyomra körülbelül három hüvelyk távolságra van a padlóról. Amikor a teste párhuzamos a padlóval, előrehajolja a lábát, és visszatér a fordított “V” helyzetbe. A gyerekek megismételhetik az inchwormot, amíg a padlón át nem mozognak.