Mcalister táplálkozási információi

A Mississippiben 1989-ben alapított McAlister Deli egy gyors kiszolgálású éttermi étterem, amely az Egyesült Államokban található. A menüben olyan ételeket lehet találni, amelyeket egy deliban találsz: szendvicsek, levesek és saláták. Az étterem nagyméretű sült burgonyával és pizzákkal is ismertté vált. Számos magas kalóriatartalmú ételek vannak a menüben a McAlister-ben, de az egészségesebb lehetőségek is elérhetők.

A saláták remek módja annak, hogy rengeteg zöldséget kapjanak, de sok nagy kalóriatartalmú, hizlaló takarmányt is betölthetnek. A Caesar saláta sült csirkével a McAlister-ben például 700 kalóriát és 51 g zsírt tartalmaz. A krémes öltözékek gyakran az ártalmas táplálék kiesését okozó bűnösök. A dohánytermékek közül sok az adagonként több mint 300 kalóriát tartalmaz. Rendelje meg a McAlister’s Chef Saladot, és válassza ki az olívaolajat és a balsamic vinaigrette-t. Így megmenthet 276 kalóriát és 22 zsírtartalmat a Caesar saláta fölött. Ossza meg egy barátjával, ha sürgeti az egyik nagyobb specialitássalátát, hogy megőrizze a kalóriabevitel ellenőrzését.

A McAlister kínálja a levest a pohár és a tál méretekben. Könnyű a rossz táplálkozási választást tenni, ha átnézed a levesmenüt. A toszkán paradicsom tál tiszta egészséges, de 602 kalóriát és 60 gramm zsírt tartalmaz a legmagasabb kalóriatartalmú leves vagy chili. A legjobb választás a francia hagyma, délnyugat pörkölt kukorica, csirke chilivel, ország növényi, sajtos csirke tortilla és csirke tészta. Ezek mindegyike kevesebb, mint 200 kalóriát és 10 g zsírt tartalmaz egy tálban. Ügyeljen arra, hogy a levest vagy a chilelit kenyéredényt rendelje hozzá, 140 kalóriát ad hozzá az étkezéshez.

A menüben tonna szendvics van – és sokan közülük kerülniük kell. A McAlister’s Club szinte napi kalóriát és zsírt ért el 1,029-szer és 56-at. Sokan 15-16 oz méretűek, így egy másik étkezés fele otthona jó stratégia. Használja a build-the-own-deli-szendvics menüjét, hogy ellenőrizze, mi van a kenyér között. Alacsony kalóriatartalmú húsok közé tartozik a csirkemell, füstölt pulyka, hickory füstölt sonka és sült marhahús. Válassza ki az egész búzából készült kenyeret a szálas bevitelhez. Vigyázz a szendvicsmártásokra, például a torma mártás több kalóriát tartalmaz, mint néhány hús.

Meg kell tudnia találni valamit, amely megfelel az Ön igényeinek, ha bizonyos étrendi aggályok vannak. Nem kell a salátákhoz ragaszkodnia, ha vegetáriánus vagy. A sült burgonya, sajtpizza, vega chili és a Veggie szendvics mind a lehetőségek. Élvezheti a menüelemeket is, ha gluténmentes étrendben vagy. A húsételek, köztük a roston sült csirkemell, füstölt pulyka, sült marhahús és sült marhahús, mind gluténmentesek. Tehát a délnyugat sült kukorica leves, grillezett csirkemell és több saláta. Legyen tudatában annak, hogy sok Mcalister étel táplálódik sóval, ezért nehéz megtalálni az alacsony nátriumtartalmú lehetőségeket. Más személyekkel való megosztás vagy kisebb adagok fogyasztása segít csökkenteni a sóbevitelét.

Saláták

levesek

szendvicsek

Speciális étrendkiegészítők