Neem megölni az emberi bél parazitákat

A Neem fák Burmában, Indiában, Nyugat-Afrikában és Délnyugat-Ázsiában szárazabbak. 50 láb magasak és 200 évig élnek. Az ájurvéda, a hagyományos indiai gyógymód, sok betegségben kezeli a kezelést, beleértve az intesztinális és egyéb parazitákat. A régészek nem fedezték fel a gyógyszerekről szóló bizonyítékot 5000 év múlásával.

Aktív összetevők

A Neem természetes peszticid. Megöli a belső parazitákat, és rovarölő szerként működik a növényeknél. A modern tudomány még mindig elemezni fogja a tulajdonságait és működését. A Neem-vegyületek közé tartoznak a gedunin, a nimbin és a nimbidin elleni gombaellenes szerek. A nimbidin szintén megöli a baktériumokat, a gedunin maláriaellenes. Salannin és azadirachtin elpusztítják a rovarokat. Ezek a vegyületek a legmagasabb koncentrációban koncentrálódnak az olajban és a magban, de a hatóanyag a kéregben és a levelekben is jelen van.

Gyakori bélplazma

Az intesztinális paraziták az embereket betegessék és néha megölik őket, különösen a kevésbé fejlett országokban. De még a fejlett országokban is sok parazita van. Az Egyesült Államokban az egyik leggyakoribb az enterobius vermicularis, a giardia lamblia és a necator americanus. Az Enterobius vermicularist pinwormnak is nevezik. A parazitafertőzés tünetei közé tartoznak az irritáció és az alvászavarok, émelygés, hányás, hasmenés és fogyás.

Neem és a bélparaziták

A Neem egy közös ayurvédikus segítség a paraziták emberi testének megakadályozásában és felszámolásában. Az emberek rendszeresen inni a neem teát, mint megelőző intézkedéseket a bél paraziták ellen. Egy komolyabb eset a neem levelek és a kéreg erősebb kivágását, vagy a levelekből készült pasztát igényli. A neem-vegyületek gátolják a paraziták táplálási képességét, megszakítják életciklusukat és megakadályozzák az új paraziták keltetését.

Figyelembe Neem

A Neem-t évek óta több feltétel kezelésére használják. Az emberek rágják a leveleket, használják kívülről, mint pattogó, inni, mint teát, vagy lenyelni neem kiegészítők. Az ayurvédikus orvosok általában úgy vélik, hogy a neem általában a legtöbb ember számára biztonságos. Ha azonban terhes, ápoló vagy más egészségügyi állapotban van, beszélje meg orvosával a neem használatát. A Neem és egyéb gyógynövény-készítmények kölcsönhatásba léphetnek a vényköteles gyógyszerekkel.