Online egyetemi diploma a táplálkozásban

Az online oktatás egyre gyakoribbá válik minden évben. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek az online egyetemi oktatásban a táplálkozásban számos főiskolán és egyetemen szerte az országban. Az online tanulás előnyös lehet azok számára, akik hektikus életmóddal vagy másodfokú végzettséggel rendelkeznek. A Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint a dietetikusok szükséglete várhatóan 9 százalékkal fog növekedni a következő években. A 41.060 dolláros átlagkeresettel a dietetikusok kórházakban, iskolákban és más szakmai környezetben dolgozhatnak.

A karrier kiválasztása a táplálkozásban azt jelenti, hogy valószínűleg dietetikusként vagy táplálékkutatóként dolgozik. A dietetikusok és a táplálkozási szakemberek éttermi és étkezési programokat terveznek, felügyelik az ételek elkészítését és felügyelik az étkezést. A dietetikusok kórházakban, iskolákban, otthoni egészségügyi intézményekben, állami klinikákon, vállalati kávézókban, börtönökben és ápolási otthonokban dolgozhatnak. A dietetikusok elősegítik az egészség és a jólétet az élelmiszereken keresztül. A dietetikusok segíthetnek a betegségek szabályozásában, megelőzésében és kezelésében az egészségmegőrzés és az étrend módosítása révén. Biztosítani tudják továbbá a betegek, diákok és más egyének megfelelő táplálkozását. A dietetikusok a gyermekkori és a felnőtt elhízás elleni küzdelemben is dolgozhatnak.

Az egyetemi diploma a táplálkozásban lehet munkatárs vagy főiskolai diploma. A programok közé tartoznak az élelmiszer-tudomány, a fitness-táplálkozás, a sporttáplálkozás, a klinikai táplálkozás és az étrend-gazdálkodás Egy egyetemi programba való beiratkozáshoz a hallgatóknak középiskolai diploma vagy GED kell rendelkezniük. A hallgatóknak is meg kell felelniük a kollégium összes követelményének. Ezek magukban foglalhatják a SAT- vagy ACT-pontszámokat, valamint egyes alapvető kompetenciák versenyét. Néhány program klinikai rotációt igényel.

Ha egy táplálkozási fokozatba beiratkozik, akkor számos témát lefed. Az osztályok közé tartoznak az anatómia, a fiziológia, a kémia, a pszichológia, a biológia, a táplálkozás-terápia, az élelmiszer-rendszerek, az élelmiszerbiztonság, a mikrobiológia, az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment, a táplálkozási értékelések, a vegetáriánus étrend és a táplálkozási terv. A tanfolyamok a kiválasztott iskola alapján változnak. Ha megy egy főiskolai diploma, akkor is lesz szükség, hogy a matematika, az angol, a társadalomtudományok és a humán tudományok. Ellenőrizze egy tanácsadóval a perspektívák iskolájában, hogy megbizonyosodjon arról, hogy feliratkozik a megfelelő tanfolyamra.

Az online programok ugyanazt az oktatást biztosítják – kivéve a klinikai munkát – mint a hagyományos főiskolai osztálytermet. A diákok saját tempójukban dolgozhatnak, feltéve, hogy rendelkeznek számítógéppel és nagysebességű internetkapcsolattal. A távoktatásban részt vevő hallgatók az ország bármely részében iskolába járhatnak, és a nap bármely szakában befejezhetik munkájukat anélkül, hogy otthonaikat el kellene hagyniuk. Ez jól működik a felnőtteknek és a szülőknek. A táncos tanulók kvízeket, teljes írásbeli feladatokat és projekteket fognak készíteni, valamint interaktív beszélgetéseket folytatnak professzorokkal és diákokkal.

Mielőtt kiválasztaná egy online egyetemi táplálkozási programot. Jó ötlet, hogy ellenőrizze a dietetikai oktatás akkreditációjának Bizottságát – az American Dietetic Association részlegét -, hogy biztosítsa az Ön választott iskolájának akkreditációját. Ez azt jelenti, hogy az iskolája megfelel az Amerikai Dietetikai Szövetség által megfogalmazott standoknak. Ez felkészíti Önt a regisztrált dietetikus vizsgálat elvégzésére. Az akkreditált online intézmények közé tartozik a Kaplan Egyetem, a Penn Foster Karrieriskola, az Ashworth College és a Stratford Egyetem. Mivel az online oktatás egyre népszerűbbé válik, érdemes megnézni más iskolákkal, akiket érdekelhetnek. A távoktatást hozzáadott többségi egyetemek száma minden évben tovább növekszik.

Munkaköri leírás

fok

tanfolyam

Online programok

Accrediation