Szörfölés az öböl partjaiban, Alabama

Nem minden sósvízi halászat a Gulf Shores területén magában foglalja a bérleti charter csónakot, hogy egy nagy fogás után dobjon. A horgászok közvetlenül a strandon a tengerparton halászhatnak, és még mindig érdemes vadászatot kapnak. Attól függően, hogy az év – és bármikor az év jó – szörf horgászok is földet lepényhal, vörös dob vagy tonhal. Ez egy népszerű strandrész, ezért vegye figyelembe a tengerparti üdülőket, és keressen útközben foltokat, messze a napsütötte tömegektől.

Mi fogás

A sós vízben gazdag vadászható halak a Gulf Shores-i szörfözésből kifoghatók. Néhány halat, amiket elkaphat, borostyán vagy kagyló aljzat, kék hal, fekete vagy piros dob és rágó. További halakat találtak ezek az Öböl-vizek: lepényhal, cörtörténet, kenyérkóp, mahi mahi, király hal, király vagy spanyol makréla, pompano, vörös, szürke vagy vermilion csípő, folt, tengeri pisztráng, tarpon, trigonok, tripletail, yellowfin vagy blackfin tonna És wahoo, bár sok ilyen faj nagyobb valószínűséggel fogott egy hajó mélyebb vizeken.

Csali

A szörf-halászoknak jó csali kell a nagy halak földjére. Élő vagy fagyasztott garnélarák, tintahal és homok bolha nagyon jól működik. Az egyik napról a másikra sós vízben rágott garnélarák áztatása másnapi csalitként is hatékony. Az olyan csali csalétek, mint a szivaros minnows, a mullet és a hölgy halai szintén jövedelmező fogásokat hoznak létre. A csillogó csalik, mint a fényes kanál és a torpedó spinners, a legjobbat teszik, ha nem használnak élő csalit. A Gulf Shores-i csatorna és a kézműves üzletek bőségesek, valamint a szomszédos Orange Beach.

Felszerelés

A szörfözéshez különböző halászfelszerelésekre van szükség, mint az édesvizű tó vagy a folyami halászat. A szörf horgászok általában hosszabb rudakat használnak, amelyek mérete 9 és 15 láb között van. A rúdnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy kezelje a nehéz halakat és súlyokat, és elég rugalmas ahhoz, hogy nagy távolságokat hajtson végre a hullámok felett. A horgászok is használnak sós vízvonalat az óceáni víz maró hatásának leküzdésére. A szörf-halászok a piramiscsapokat és a horgonyt használják ahhoz, hogy a csalit ne erőltesse a nehéz óceáni áramlatok. Horgászok is vásárolhatnak homokot tétet vagy tüskét, hogy tartsa a rúd és a tekercs a homokban, nem kell tartani magad.

Horgászutasok

Ha találsz magadnak a szörfözést és frusztrálódni fogsz, hogy nem fogsz halat, akkor az Orange Beach Fishing Charters segíthet eligazodni a megfelelő horgászhelyeken. A vállalat olyan halászati ​​útmutatókkal rendelkezik, amelyek megmutatják Önnek, hogyan kell helyesen felszerelni, csali és dobni a tekercset a szörfözéshez. A szörfözés útmutatója segít abban is, hogy megvásárolja a megfelelő csalit, felszerelést és felszerelést a horgászathoz bármely területen foglalkozó boltban.

Engedély

A 16 és 65 év közöttiek mindegyike sós vízengedélyt igényel Alabama államban. Alabama lakó horgászok választhatnak az éves és a hét napos engedélyek között. A külföldieknek a hétnapos engedélyt meg kell vásárolniuk. A halászati ​​engedélyek árai az állami rezidenciától függően változnak. A legtöbb helyen, amelyek eladják a halászatot a Gulf Shores / Orange Beach területén is, Önnek engedélyt adhat.