Táplálkozási információk a diéta pepsi számára

A Pepsi 1964-ben kifejlesztette a Pepsi étrendet a Pepsi-Cola alternatívájaként, cukrot és kalóriát nem tartalmaz. A mesterséges édesítőszerek ugyanolyan ízűek, mint az eredeti Pepsi-Cola. Míg a Pepsi táplálék kis tápértéke van, az emberek a szomjúságot kielégítő könnyű, ropogós ízeket fogyasztják.

Kalória

A Pepsi táplálék 8 grammos kalóriát nem tartalmaz. szolgáló. Ennek eléréséhez a Diet Pepsi nem tartalmaz zsírt, szénhidrátot vagy fehérjét. A szénhidrátokat mesterséges édesítőszerekkel kiküszöbölik, amelyek a hagyományos Pepsi-Colában található cukrot helyettesítik.

Hozzávalók

A kalória, a zsír, a szénhidrátok és a fehérjék hiányában a Diet Pepsinek valahol el kell nyernie az ízét. Az összetevők szénsavas víz, karamell szín, aszpartám, foszforsav, kálium-benzoát, koffein, citromsav és természetes ízek. Minden összetevő szerepet játszik az általános aromában, és a kálium-benzoát megőrzi a frissességet.

Koffein

Per 8 oz. A Pepsi diéta 24 mg koffeint tartalmaz. A koffein természetesen megtalálható a kola diófélék, a kávébab, a tealevél és a kakaóbab. A koffein mennyisége a diéta Pepsi-ban összehasonlítható egy 8 oz-val. Főzött zöld tea.

Aszpartám

Az aszpartám – körülbelül 180-200-szor édesebb mesterséges édesítőszer, mint a cukor – az elsődleges édesítőszer a Diet Pepsi-ben – 118 mg / 8 oz. szolgáló. Számos kutatás vizsgálta az aszpartám egészségre gyakorolt ​​hatását és a rák kockázatát. 2010-től az Országos Rákkutató Intézet és a Wisconsin-Madison Egyetem vizsgálata nem talált összefüggést az aszpartám és a rák között. Az Országos Rákkutató Intézet több mint egy évtizede több mint 500 000 embert tanulmányozott, mivel naponta három vagy több diétás üdítőitalot fogyasztott. Az eredmények azt mutatták, hogy az aszpartámot fogyasztó bármilyen daganatos betegség nem fokozott.

Tápanyagok

Ásványi anyagok a diéta Pepsi közé nátrium, kálium és foszfor. Minden 8-oz. A Pepsi Diéta 25 mg nátriumot, 20 mg káliumot és 27 mg foszfort tartalmaz. A nátrium és a kálium olyan elektrolitok, amelyek szabályozzák a testnedveket. A foszfor tartósítószerként hat a frissesség fenntartására. Diéta A Pepsi nem más tápanyagok jelentős forrása.