Nordic track incline tréner vs bowflex treadclimber

A Nordic Track és a Bowflex nagy számokat hoztak maguknak azzal, hogy a legmodernebb magas színvonalú tornateremeket kínálják. Két legnagyobb értékesítője a Nordic Track Incline Trainer és a Bowflex Treadclimber. Bár mindkettő egy hagyományos futópad modellből származik, és ugyanolyan intenzív edzést nyújt, mint amennyit kezelhet, vannak különbségek.

A lejtős tréner

A Nordic Track Incline Trainer ezt teszi: akár 40 fokkal is lejt. Egyes modellek olyan alacsonyak, mint a negatív 3 fok. Ez lehetővé teszi, hogy a rámpát különböző magasságokba állítsák be, és szimulálják a felfelé vagy lefelé irányuló haladást, ami gyorsabban képes felépíteni az állóképet, mint egy nulla fokos helyzetben lévő alapvető futópad. Ez egy nagy hatású edzés, de nem feltétlenül alkalmas Önnek, ha közös vagy lába problémákat okoz.

A Treadclimber

A Bowflex Treadclimber is felfelé és lefelé hajlik, de mindegyik lépéssel megteszi. Ezt úgy érik el, hogy két különálló platformot tartalmaznak, mindegyik saját mozgó övével rendelkezik minden egyes lábhoz. Ez a gép kombinálja a futópadot, lejtő és elliptikus egy gép, hogy egy kis hatású, de intenzív edzés, amely képes az állóképességet és az erőt, anélkül, hogy sok a díjat az ízületek.

Lejtős funkciók

Az Ön által választott modell meghatározza a többi funkciót. A Nordic Track szolgáltatásai közé tartozik az iFit nevű személyi edzésprogram, legfeljebb kilenc edzésprogram, kompatibilis az iPod-ok és mp3 lejátszókkal, valamint egy képernyő, amely szimulálja a különböző terepet a 3D-ben, például egy “hegyi ösvényen”. Ha harangokat és sípokat keresel egy nagy edzéssel, vagy könnyen elveszítheti az élményt az edzések során, ez jó választás lehet.

Treadclimber funkciók

A Bowflex számos különböző modellt kínál. A célorientált technológia – vagy egy GO-edző – virtuális edző, amely segít felállítani a gyakorlati célokat és nyomon követni az előrehaladást, valamint virtuális trófeákkal jutalmazza Önt. Néhány Treadclimber modell iPod és mp3 kompatibilis, és akár 12 edzésintenzitást is kínál szinteket. Ha úgy találja, hogy segítségre van szüksége a célok összpontosításával egy intenzív, de alacsony hatású edzés mellett, akkor a Treadclimber érdemes megfontolni.

Súlykorlát

A súlykapacitás is változik nem csak a vállalat, hanem a modell is kap. A súlyhatár túllépése károsíthatja a gépet, sőt személyi sérülést is okozhat. A Nordic Track Incline Trainer és a Bowflex Treadclimber súlya meghaladja a 350 lbs-t, de mindkettőnek csak egy része van, amely mindössze 300 lbs. -ig megy, úgyhogy ha a súly aggodalomra ad okot, ellenőrizze, hogy melyik modellnek milyen határai vannak.

A költség akkor is döntő tényező lehet, ha nagy vásárlásról van szó. 2010-től a Nordic Track Incline Trainers könnyebb a pénztárcán, és nagyjából 1200 és 2000 dollár között mozog. A Treadclimber modellek drágábbak és körülbelül 1300 dollárról 3300 dollárra terjednek. A szállítási díjak mindkét márka esetében változhatnak, és akár 150 dollár is lehet.

Árazás